Over

Schaap en Sturm Architecten maakt veelzijdige architectuur. Het welzijn van de mens in relatie tot de omgeving staat hierbij centraal. Goede krachtige architectuur is het belangrijkste criterium voor duurzaamheid. Duurzame materiaalkeuzes en detaillering zijn kenmerken van onze zorgvuldige projectaanpak. Het resultaat is eigentijdse architectuur, waarin gebruikers en opdrachtgevers zich herkennen en thuis voelen. En bovendien met een zo laag mogelijke belasting op ons milieu.

Onze manier van samenwerken is luisteren naar de wensen van gebruikers en opdrachtgevers om samen een project tot stand brengen. Kernwaarden hierbij zijn: respectvolle samenwerking, klantgericht advies, zorgvuldige procesbeheersing, vakmanschap en uiteraard creativiteit.

Schaap en Sturm Architecten beheerst alle aspecten van het vak van schetsontwerp tot oplevering. Architectuur, stedenbouw en interieurarchitectuur. We werken daarbij samen met uitvoerende partijen en adviseurs om met behulp van BIM snel en efficiënt resultaat te bereiken.

Schaap en Sturm Architecten is lid van de BNA.

Logo BNA