Bedrijfsverzamelgebouw "De Koploper"

Goes

Schaap en Sturm Architecten is gekozen voor de herbestemming van het voormalig belastingkantoor in Goes. Het wordt getransformeerd tot een nieuw kantoorconcept, de werkplek van de 21ste eeuw.

Het kantoor aan stationsplein ondergaat een grote metamorfose en wordt een werkplek waar zelfstandigen, zzp-ers en bedrijven een plek krijgen. Het gebouw zal een diversiteit aan functies huisvesten. Zo is er een grand café dat zowel voor de werknemers van de bedrijven, start-ups en flexwerkers.

De ambitie is om een levendig en inspirerend verzamelgebouw te creëren vol praktische voorzieningen zoals onder andere vergaderruimtes en horecavoorzieningen

Het kantoor aan Stationsplein 21 is in 1991 gebouwd voor de Belastingdienst, ook door ons kantoor. Het is een kantoor met een zakelijke uitstraling. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen, waarbij het voorste gedeelte aan het plein een echte kop vormt voor het gebouw. In de nabije omgeving bevinden zich kantoren, scholen en diverse vormen van detailhandel.Het pand is onderdeel van het stationsgebied in Goes. Een gebied vol in ontwikkeling met een diversiteit aan functies op loopafstand van het centrum van Goes. Het station is als knooppunt in Zeeland, met elk half uur een trein richting Vlissingen en Rotterdam/Amsterdam. Door de ligging naast het station en de omgeving van scholen en bedrijven ligt het gebouw op de plek in Goes waar het altijd druk is!

Een prachtig stuk nieuwe ontwikkeling op een centraal gelegen toplocatie, naast het station op loopafstand van het historische centrum van Goes. Daarnaast is het per auto binnen vijf minuten bereikbaar vanaf de snelweg.

Zowel in het interieur waar met vides gewerkt wordt en het gebouw een nieuwe indeling geven als in het exterieur, grote glaspartijen,wordt het gebouw weer up to date gemaakt!

De Bevelandse bode heeft hier en hierwat geschreven.

voor meer informatie en inschrijven voor de nieuwsbrief