Pannenbier voor Park Stevenshof

Op woensdag 23 november was het een feestje in Dordrecht! Er is gevierd dat het hoogste punt van Park Stevenshof is bereikt. Het gebouw begint nu haar definitieve contouren te krijgen. De dakplaten liggen er op en het zou zomaar kunnen dat voor de kerst de steiger al weg is.

De bewoners waren na het officiële gedeelte vooral in het gebouw te vinden.Het bezoek aan het eigen appartement en het ontmoeten van andere toekomstige bewoners in het gebouw was minsten zo aantrekkelijk als de warme erwtensoep in de tent…..De oplevering komt in zicht!

Over Park Stevenshof:
Park Stevenshof is gelegen in de statige villawijk Stevenshof in de wijk Dubbeldam in Dordrecht. Het plan bestaat uit een kleinschalig woongebouw met 22 ruime en vrij indeelbare appartementen van diverse typen. Alle appartementen beschikken over een royaal balkon en kijken uit over de Overkampweg/Oudendijk of de bij het woongebouw behorende tuin en de achtergelegen villa’s in jaren 30-stijl. Het statige woongebouw beschikt rondom over een ruim privéterrein met veel groen en diverse faciliteiten voor de bewoners, waaronder een vijver met steiger waar u lekker kunt vertoeven in een loungebank of gebruik kunt maken van de buitenkeuken.

Het ontwerp van het gebouw en de als park ingerichte tuin is het resultaat van een inspirerende samenwerking tussen de architect, een landschapsarchitect en de woonwensen van potentiële bewoners. Samen hebben zij invulling gegeven aan het thema “residentieel wonen”. Een uniek woonconcept waarin ultiem wooncomfort, statige allure en ontspannen buitenleven op harmonieuze wijze samenkomen. Het kleinschalige en luxe Park Stevenshof laat niets te wensen over en is speciaal ontwikkeld voor een doelgroep die alles uit het leven wil halen.

Meer weten kijk hier

Of interesse in een woning, kijk hier