Voormalig belastingkantoor Goes wordt de Koploper

Schaap en Sturm Architecten werkt aan de herbestemming van het voormalig belastingkantoor in Goes. We transformeren het tot een nieuw kantoorconcept, de werkplek van de 21ste eeuw.

Het kantoor aan stationsplein ondergaat een grote metamorfose en wordt een werkplek waar zelfstandigen, zzp-ers en bedrijven een plek krijgen. Het gebouw zal een diversiteit aan functies huisvesten. Zo is er een grand café dat zowel voor de werknemers van de bedrijven, start-ups en flexwerkers. De Koploper faciliteert zowel grote als kleine bedrijven en biedt flexplekken en kantoorruimtes van 18 tot 600+ m2.

De ambitie is om een levendig en inspirerend verzamelgebouw te creëren vol praktische voorzieningen zoals vergaderruimtes, horecavoorzieningen, kantoortechniek, een gastvrouw, het aannemen van pakketpost enz. Als ondernemer kun je huren wat je daadwerkelijk nodig hebt en gebruik maken van de talenten van je medehuurders.

Het kantoor aan stationsplein 21 is in 1991 gebouwd voor de belastingdienst. Het is een kantoor met een zakelijke uitstraling. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen, waarbij het voorste gedeelte aan het plein een echte kop vormt voor het gebouw. In de nabije omgeving bevinden zich kantoren, scholen en diverse vormen van detailhandel.Het pand is onderdeel van het stationsgebied in Goes. Een gebied vol in ontwikkeling met een diversiteit aan functies op loopafstand van het centrum van Goes. Het station is als knooppunt in Zeeland, met elk half uur een trein richting Vlissingen en Rotterdam/Amsterdam. Door de ligging naast het station en de omgeving van scholen en bedrijven ligt het gebouw op de plek in Goes waar het altijd druk is!

Een prachtig stuk nieuwe ontwikkeling op een centraal gelegen toplocatie, naast het station op loopafstand van het

historische centrum van Goes. Daarnaast is het per auto binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de snelweg.

Zowel in het interieur waar we met vides werken en het gebouw een nieuwe indeling geven als in het exterieur, grote glaspartijen, maken we het gebouw weer up to date!

We houden u op de hoogte!

via onze website op de projectpagina

De Bevelands bode heeft hier wat geschreven.

voor meer informatie kijk op: https://www.dekoploper.com/