De Streek: Koopwoningen fase I opgeleverd. Start verkoop fase II

Alle woningen uit fase I van de duurzame woonwijk De Streek zijn verkocht of verhuurd. Nu bijna alle woningen ook opgeleverd zijn, wordt gestart met de nieuwe fase van de duurzame wijk De Streek.

Vrijdag was de feestelijke start van deze nieuwe fase! De kopers van deze woningen waren tijdens een feestelijke bijeenkomst aanwezig om de start van de bouw te markeren. Er werd een topgevel op een woning gehesen en de kopers konden alvast kennismaken met hun nieuwe buren.

In dit eerste deel van de tweede fase worden 12 koopwoningen en 13 huurwoningen gebouwd aan de Langstraat en de Maaslandsingel. De woningen aan de Langstraat grenzen aan het bos en die aan de Maaslandsingel aan het water.

De Streek wordt een unieke buurt, die op een prachtige locatie wordt gebouwd: het zuiden van Etten-Leur. Jouw nieuwe woning komt in een groene omgeving te liggen. Op slechts enkele minuten van je huis loop je zó het bos in. Maar je bent ook heel snel in het centrum van Etten-Leur, bij sportvelden, op de snelweg én bij diverse scholen.

Het nieuwsbericht over de eerste paal staat hier

Overweegt u te gaan wonen in de wijk De Streek, neemt u dan een kijkje hier